Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η κολεξιόν του Πάσχα

Φέτος για να τιμηθεί ο Κύριος και Θεός μας που πάνω στον Σταυρό του Μαρτυρίου δίδαξε σε όλους εμάς να είμαστε φτωχοί σεμνοί και ταπεινοί θα φορεθούν φαρδιά λευκά με χρυσά μπιχλιμπίδια. Το μοντέλο Νικόδημος, φοράει ένα ωραίο και δροσερό σομών συνολάκι με λευκή γιρλάντα, κομψό και άνετο πετραχήλι στα χρώματα του χρυσού ενώ το κρεμαστάρι οίκου Dior ταιριάζει απόλυτα με τις υπόλοιπες hip hop αναφορές στις καδένες. Το στέμμα, διακριτικό αλλά κομψό όπως αρμόζει σε έναν κύριο της ηλικίας του καλύπτει το πάνω μέρος της κεφαλής του, είναι ελαφρύ, αεριζόμενο και αεριωθούμενο. Το σκήπτρο φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη Takis είναι από χρυσό και ασίμι, ενώ στην κορυφή καλύπτεται με μία σειρά από διαμάντια. Ύστερα απο παραγκελία, το συνολάκι Nikodimos μπορεί να συνοδευτεί απο θυμιατα και καντίλια του γνωστού οίκου Zolotas καθώς και με το απαραίτητο αξεσουάρ του Χοντρού Ασημένιου Βιβλιού που τόσο πολύ μας αρέσει να το βγάζουμε βόλτα, να το περιφέρουμε και να το φιλάμε σε κάθε ευκαιρία, αλλά ανάθεμα αν έχουμε διαβάσει ποτέ καποια αράδα απο κει μέσα.

Τρέξτε, προλλάβετε!

14 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Ο

Yellow Kid είπε...

Μητροπολίτης

Yellow Kid είπε...

Άνθιμος

Yellow Kid είπε...

σας

Yellow Kid είπε...

εύχεται

Yellow Kid είπε...

καλή

Yellow Kid είπε...

πρωταπριλία!!!!

mahler76 είπε...

XAAXAXAXXAAXAAXAXAX respect ρε φίλε σου βγάζω το καπέλο!!!!

Unknown είπε...

@ mahler76 δεν σε πιστεύω. Δεν υπάρχεις. χαχαχαχα

mahler76 είπε...

giati kale giati na min ginw filenada tou? YELLOW KID bravo kai pali

Unknown είπε...

@ mahler76
Φιλενάδα είσαι τρελή για δέσιμο

Πιστός Με Δύσκολα Γούστα είπε...

Εμένα δε μου πάνε τα χρυσά, έχετε κάτι σε λαμέ με μπριγιάν;

Ανώνυμος είπε...

η ειρωνία εδώ πέρα ήταν πολύ διασκεδαστική!!!!
αλλά μετά καταντά βαρετή..
δεν έχουν μόνο εκείνοι υποκρισία, έχετε και εσείς οι δημιουργοί του ιστολογίου, όπως και κάθε άνθρωπος, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο.

Πατούχιος είπε...

Θα πρότεινα να γυριστεί μια τηλεοπτική σειρά "Ράσα και η Μπουγατσαδούπολη", στην οποία θα προβάλλονται από τους ποιμενάρχας τα μοντελάκια αμφίων κατά εποχή και κατά γιορτή. Με 4 μητροπολίτες της περιοχής μπορούν να καλυφθούν όλες οι υποκριτικές ανάγκες της σειράς και του χριστιανισμού ολόκληρου!